Μηχανισμοί γωνίας

Εάν ο σχεδιασμός των επίπλων κουζίνας περιλαμβάνει γωνιακό ντουλάπι, αξίζει να σκεφτούμε να προσθέσουμε μηχανισμό που θα επιτρέψει τη βέλτιστη και άνετη χρήση αυτού του ντουλαπιού. Οι περιστρεφόμενοι μηχανισμοί δεν είναι τίποτα περισσότερο από καλάθια τοποθετημένα σε μια κεντρική, κάθετη ράβδο, η οποία περιστρέφεται και παρέχει πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στο πίσω μέρος του ντουλαπιού. Οι σύγχρονοι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται στα έπιπλα κουζίνας επιτρέπουν μια καινοτόμο και άνετη διάταξη τόσο σε μικρές κουζίνες όσο και μεγάλες. Και στις δύο περιπτώσεις, η λειτουργικότητα παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Η Mebel Arts προτείνει καινοτόμες λύσεις που διευκολύνουν τη χρήση της κουζίνας και εκτελούν καθημερινές δραστηριότητες σε αυτήν. Για να διασφαλίσει στους πελάτες της την πιο υψηλή ποιότητα έχει επιλέξει για την χρήση στα έπιπλα της τους δυο κορυφαίους γερμανικούς οίκους Kesseböhmer και Vauth Sagel.

Cornerstone Vauth Sagel

Η εταιρία Vauth-Sagel θεωρεί ότι πολύ συχνά οι γωνίες δεν εκμεταλλεύονται σωστά διότι παραμελούνται, οπότε η νέα γωνιακή λύση Cornerstone στοχεύει στην αποτελεσματική χρήση του χώρου αποθήκευσης, επιτρέποντας την πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο.

LeMans Kesseböhmer

Η πίστα αγώνων Le Mans έδωσε το όνομα της στον μηχανισμό εταιρίας Kesseböhmer ο οποίος συνδυάζει έναν κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό προσφέροντας σε τυφλά ντουλάπια την ευκολία πρόσβασης. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα αρθρώσεων τεσσάρων βραχιόνων με soft-close και τα ράφια Arena Plus εξασφαλίζουν ομαλό άνοιγμα και κλείσιμο διατηρώντας τα αποθηκευμένα αντικείμενα στη θέση τους.

Magic Corner Kesseböhmer

Με τον μηχανισμό Magic Corner μετατρέψτε τη γωνιακή αποθήκευση σε εύκολα προσβάσιμα ράφια. Προσφέρει απαλό και αθόρυβο κλείσιμο και χώρο με τέσσερα άνετα καλάθια. Εύκολα όλο το σύστημα τραβιέται προς τα έξω και τα δυο μπροστινά καλάθια περιστρέφονται στα πλάγια ενώ τα πίσω μετακινούνται ταυτόχρονα στο άνοιγμα του θαλάμου.

ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή