Τύποι συρταριών

Σήμερα, τα συρτάρια αποτελούν τη βάση σε μια καλά σχεδιασμένη κουζίνα. Τα μοντέρνα συρτάρια κουζίνας Blum υπογραμμίζουν την απλότητα, την αρμονία και τον έλεγχο του εσωτερικού. Εντυπωσιάζουν με την μορφή και την κομψή σχεδιαστική γραμμή τους. Η Mebel Arts επέλεξε για τα μοντέλα τις τρεις κορυφαίες σειρές που ταιριάζουν απόλυτα με τη σύγχρονη ατμόσφαιρα της κουζίνας:

LegraBox FREE   LegraBox PURE   TandemBox Intivo Antaro

Οι πρακτικές λύσεις που χρησιμοποιεί η BLUM διευκολύνουν την προετοιμασία γευμάτων και διατηρούν την οργάνωση στα ντουλάπια της κουζίνας. Ταυτόχρονα, εγγυώνται τη βέλτιστη χρήση του ελεύθερου χώρου σε συνδιασμό με το υψηλό design σχεδίασης.

Blum LegraBox PURE

Οι πλευρές του συρταριού LegraBox PURE είναι μονοκόμματες χωρίς διαχωριστική βέργα. Στο εσωτερικό συρτάρι της τροφοθήκης η μπροστινή πλευρά του είναι γυάλινη.

Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ένας κομψός γραμμικός σχεδιασμός και μια ιδιαίτερα υψηλή άνεση στην κίνηση.

Blum LegraBox FREE

Οι πλευρές του συρταριού LegraBox FREE είναι γυάλινες. Στο εσωτερικό συρτάρι της τροφοθήκης οι πλαϊνές και η μπροστινή πλευρά του είναι επίσης γυάλινες.

Συρτάρι Legrabox είναι το τελευταίο και το πιο εξελιγμένο σύστημα συρταριών της Blum.

Blum TandemBox

Οι πλευρές του βαθύ συρταριού TandemBox διαθέτουν διαχωριστική βέργα με ειδική υποδοχή για διακοσμητικό στοιχείο όπως το γυαλί ή ξύλινη επιφάνεια. Στο εσωτερικό συρτάρι της τροφοθήκης η μπροστινή πλευρά διαθέτει χερούλι.

Blum LegraBox SINK

H Mebel Arts προσφέρει το συρτάρι του νεροχύτη και στις τρείς σειρές των συρταριών της εταιρίας Blum

  1. LegraBox PURE
  2. LegraBox FREE
  3. TandemBox Intivo Antaro
ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή