Choco
Choco
Choco
Choco
Choco
Choco
Choco
Choco

Αριστοκρατική ατμόσφαιρα που μαγνητίζει

design by

Σειρά Choco

Η ιδέα εφαρμογής του μονολιθικού σχεδιασμού στον χώρο της κουζίνας επιφέρει τον απόλυτο μινιμαλισμό αναδεικνύοντας τις ξεκάθαρες γραμμές του χώρου σε απόλυτη αρμονία με το έπιπλο.

Στο μοντέλο Choco μπορούμε να εφαρμόσουμε έως δύο συνδυασμούς αποχρώσεων με χρήση maximum δυο υλικών. Το βασικό υλικό είναι η οποιαδήποτε Silk επιφάνεια εταιρείας Inalco σε συνδυασμό με το Arizona είτε με ξύλινες επιφάνειες σε επικάλυψη λάκας. Η χρήση της αντιφατικής ιδέας του ξύλινου νεροχύτη και του αόρατου πάγκου εργασίας μας υποδέχεται στο πιο σύγχρονο design.

Η κορυφαία ευκολία στο άνοιγμα εξασφαλίζεται μέσω της τεχνολογίας κίνησης servo drive εταιρίας Blum. Μοναδικό αποτέλεσμα που επιτρέπει 100% αφαίρεση οποιασδήποτε χειρολαβής καθώς και πόμολων. Επιπλέον για πρώτη φορά μπορούμε να χρησιμοποιούμε όλα τα άκρα για βέλτιστη ποιότητα εργασίας στον χώρο της κουζίνας.

Ακόμη και όταν κρατάμε στα χέρια μας αντικείμενα μπορούμε πατώντας ελαφρά με το γόνατο το συρτάρι να το ανοίξουμε και να τοποθετήσουμε τα σκεύη μέσα σε αυτό.

ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή