Εταιρία MebelArts Εταιρία MebelArts

Καλωσορίσατε στη MebelArts

MebelArts ή αλλιώς ποιοτικά έπιπλα κουζίνας μελετημένα και κατασκευασμένα για τον κάθε χώρο ξεχωριστά. Όταν δημιουργούμε αυτούς τους χώρους, οι άνθρωποι, οι ανάγκες και τα έθιμά τους, βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των προβληματισμών μας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα της MebelArts σκέφτεται και ενεργεί.

Οι συνθέσεις MebelArts εκφράζουν το πάθος μας στην λεπτομέρεια και την αγάπη της δημιουργίας επίπλων που εμπλουτίζουν τις ζωές τώρα και αύριο.

 

Ιστορία

Η ιστορία της MebelArts ξεκίνησε το 1996 στην Αθήνα. Από τότε διαρκώς καινοτομεί και εφαρμόζει στις σειρές πρωτοποριακές ιδέες σύμφωνα με το στυλ διακόσμησης που διαμορφώνεται στον τομέα επίπλων κουζίνας κατά διαστήματα. Αναγνωρίζοντας ότι οι μεγάλοι οίκοι όπως Bulthaup, SieMatic, Ernestomeda, Scavolini χαράζουν τους κανόνες και τις τάσεις στον τομέα επίπλων κουζίνας, η MebelArts παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις θέλοντας να βρίσκεται πάντα στην κορυφή.

 

Που ξεχωρίζουμε;

Η πρόκληση κατασκευής γυάλινων επίπλων ανέκαθεν ήταν ο βασικός στόχος για τους σχεδιαστές μας. Η Minimal πλευρά της MebelArts κατέχοντας την απαραίτητη υψηλή κατάρτιση και τεχνογνωσία υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία αυτήν την ιδέα. Εάν είστε λάτρης της απόλυτης γραμμής, τότε βρήκατε αυτό που ψάχνατε…

 

Που θα μας βρείτε

Εδώ και δύο χρόνια οι συνθέσεις επίπλων MebelArts βρίσκονται σε επιλεγμένους συνεργάτες στην Ευρώπη. Πρώτο το Βέλγιο καλωσόρισε με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα μας, ακολούθησε η Γερμανία και αναμένουμε στο επόμενο διάστημα να ευρύνουμε περαιτέρω τους ορίζοντές μας.

Γλυφάδα Showroom στην Αθήνα θα μας βρείτε σε έναν εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 5 στην Γλυφάδα (παράδρομος Βουλιαγμένης, φανάρι Golf Γλυφάδας).

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Η ιστορία σχεδιασμού των επίπλων είναι επίσης μια μικρή ιστορία της οικογένειας του MebelArts.

Τόλμη και καινοτομία στις ιδέες που εφαρμόζουμε αποτελούν την εγγύηση του διαχρονικού αποτελέσματος.

Alex Alex Interior Designer
Eirini Eirini Σύμβουλος διακόσμησης

Κάθε έπιπλο είναι μοναδικό! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε ζωντανός χώρος που σχεδιάζεται και έπειτα κατασκευάζεται από την MebelArts προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του ατόμου. Η MebelArts είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας, όταν πρόκειται να μετατρέψετε το όραμά σας σε πραγματικότητα. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε…

Ζητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή