Εταιρία MebelArts Εταιρία MebelArts

Καλωσορίσατε στη MebelArts

MebelArts δηλαδή έπιπλο και τέχνη. Μακριά από τους κανόνες της τυποποίησης κατασκευάζουμε έπιπλα για κάθε χώρο ξεχωριστά. Πρωτίστως οι άνθρωποι και οι ανάγκες τους βρίσκονται στο επίκεντρο των προβληματισμών μας.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα της MebelArts σκέφτεται και ενεργεί.

 

The brand

Οι βαθιές ρίζες της MebelArts τείνουν πίσω στο 1996 ως ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση στην Αθήνα. Σήμερα η επιχείρηση παρουσιάζει την δική της πλήρης πλατφόρμα σχεδίασης επίπλων κουζίνας και ντουλαπών υπνοδωματίου. Η πλέον σύγχρονη μονάδα παραγωγής της MebelArts βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ. Καρδίτσας.

Οι σειρές επίπλων κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στην Ελλάδα με βάση πρώτες ύλες τις οποίες εισάγουμε απευθείας από Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία και Ιταλία.

 

Που ξεχωρίζουμε;

  1. Ευελιξία:  δεν χρησιμοποιούμε τυποποίηση διαστάσεων
  2. Ποιότητα:  επώνυμα αυθεντικά Γερμανικά προϊόντα αποτελούν το 80% της πρώτης ύλης μας ( πχ. Rehau, Kessebohmer, Niemann, Vauth-Sagel, Blum κλπ.)
  3. Σχεδιασμός:  προσφέρουμε δωρεάν σε όλους τους ενδιαφερόμενους 3D σχεδιασμό 360°  ( λειτουργεί σε mobile )
  4. Υλικά επίπλων:  μέταλλα, γυαλιά, πετρώματα, λάκες, βακελίτες, πολυμερικοί βακελίτες και διακοσμητικές μελαμίνες
  5. Υλικά πάγκων:  HPL, Corian, κεραμικές επιφάνειες ( Inalco, Level ), Kerlite – Cotto D’este, χαλαζίας, μάρμαρα και γρανίτες

 

Που θα μας βρείτε

  1. Γλυφάδα Showroom στην Αθήνα:  θα μας βρείτε σε έναν εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 5 στην Γλυφάδα (παράδρομος Βουλιαγμένης, φανάρι Golf Γλυφάδας )
  2. Σε συνεργαζόμενα αρχιτεκτονικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα.
  3. Oι συνθέσεις επίπλων MebelArts βρίσκονται σε επιλεγμένους συνεργάτες στην Ευρώπη. Πρώτο το Βέλγιο καλωσόρισε με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα μας, ακολούθησε η Γερμανία και αναμένουμε στο επόμενο διάστημα να ευρύνουμε περαιτέρω τους ορίζοντές μας.

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Η ιστορία σχεδιασμού των επίπλων είναι επίσης μια μικρή ιστορία της οικογένειας του MebelArts.

Τόλμη και καινοτομία στις ιδέες που εφαρμόζουμε αποτελούν την εγγύηση του διαχρονικού αποτελέσματος.

Alex Alex Interior Designer
Eirini Eirini Σύμβουλος διακόσμησης

Κάθε έπιπλο είναι μοναδικό! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε ζωντανός χώρος που σχεδιάζεται και έπειτα κατασκευάζεται από την MebelArts προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του ατόμου. Η MebelArts είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας, όταν πρόκειται να μετατρέψετε το όραμά σας σε πραγματικότητα. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε…

ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή