Συχνές ερωτήσεις

Έχετε βρει απορίες για τον τρόπο αγορών στο online store της MebelArts; Συνεπώς προτείνεται να διαβάσετε τώρα τις σύντομες απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας.

ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ;

Σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ αν έχετε αγοράσει προϊόντα, έχετε δύο χρόνια στη διάθεσή σας για να ζητήσετε την επισκευή ή την αντικατάστασή τους εφόσον αποδειχθούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στις υποσχέσεις της διαφήμισης. Εάν το προϊόν είναι αδύνατον να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα ή χωρίς προβλήματα, μπορείτε να ζητήσετε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας ή να σας κάνουν έκπτωση.

Η διετής εγγύηση αρχίζει να ισχύει αμέσως μόλις γίνει η παράδοση των προϊόντων, ενώ εσείς πρέπει να ενημερώσετε τον πωλητή για τυχόν ελάττωμα μέσα σε δύο μήνες από τη στιγμή που θα τα ανακαλύψετε.

Προσοχή: Όλες οι εγγυήσεις των προϊόντων καλύπτονται από τα εργοστάσια παραγωγής τους και μόνο εκείνα έχουν την ευθύνη για την άριστη ποιότητά τους και τον τρόπο με τον οποίο έχουν κατασκευαστεί. Σε περίπτωση που κρίνεται ότι κάποιο προϊόν χρειάζεται αντικατάσταση , απαραίτητο είναι να αποστείλετε ένα e-mail με φωτογραφίες και σύντομη περιγραφή του προβλήματος . Η ενημέρωση αυτή μπορεί να γίνει ή απευθείας στο εργοστάσιο όπου κατασκευάστηκε το συγκεκριμένο προϊόν ή στην εταιρεία μας η οποία στη συνέχεια θα το προωθήσει στο εν λόγο εργοστάσιο.

Αφού θα εξεταστεί η αίτηση σας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του εργοστασίου στο οποίο απευθύνεστε, θα σας αποσταλεί απαντητική ενημέρωση, στην οποία σε περίπτωση αποδοχής των ευθυνών από το εργοστάσιο, θα ενημερωθείτε για τους χρόνους αποκατάστασης του προβλήματός σας.

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ;

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος : Μπορείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να τα προσθέσετε στο «καλάθι» σας . Για να ολοκληρώσετε την αγορά σας θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται από το σύστημα.

Με παραγγελία μέσω email : Στείλτε στην διεύθυνση  [email protected] την παραγγελίας σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις περαιτέρω λεπτομέρειες. Οι παραγγελίες σας δεν πρέπει να αποστέλλονται σε μορφή φωτογραφίας σελίδας. Θα πρέπει να είναι γραμμένες στο πεδίο κειμένου του email ή σε αρχείο Word και Excel.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Όχι. Εμείς δεν απαιτούμε από τους πελάτες μας να ανοίξουν υποχρεωτικά λογαριασμό όταν θέλουν να κάνουν αγορές. Πιστεύουμε ότι σήμερα έχουν ήδη πάρα πολλούς λογαριασμούς σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες.

Ωστόσο πιστεύουμε, ότι είναι χρήσιμο να υπάρχει προκειμένου να μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα την παραγγελία σας. Κυρίως για μελλοντικές ή επαναλαμβανόμενες παραγγελίες, είναι χρήσιμο να είστε εγγεγραμμένοι χρήστες ώστε να μη χρειάζεται να συμπληρώνεται τα στοιχεία σας κάθε φορά. Συνοψίζοντας, εμείς προτείνουμε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε.

Ζητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή