Σχεδιασμός

Σχεδιασμός

Ιδέα, σχεδιασμός, υλοποίηση

Όταν το Design και τα ποιοτικά υλικά ετοιμάζονται να επισκεφτούν ένα σπίτι, το θέαμα είναι απλά ανατρεπτικό!

Interior design ή αλλιώς εσωτερική διακόσμηση είναι μια υπηρεσία καθόλου ασήμαντη στην δύσκολη διαδικασία ανέγερσης ή ανακαίνισης χώρων. Όσο πιο γρήγορα θα εφαρμόσουμε έναν σχεδιασμό στον κύκλο των εργασιών, τόσο πιο σύντομα θα αποτρέψουμε την πιθανότητα λαθών που θέλουμε να αποφύγουμε. Ανάλογα με την ποιότητα ρεαλιστικής παρουσίασης του έργου κατά την διάρκεια του σχεδιασμού κερδίζουμε επιπλέον την μέγιστη αντίληψη της τελικής εικόνας των εσωτερικών χώρων και των αντικειμένων τα οποία σχεδιάζουμε. Η δαπάνη για κάθε μελέτη συγκριτικά με το τελικό κόστος κάθε έργου δεν είναι καθόλου μεγάλη λαμβάνοντας υπόψη το όφελος που μας προσφέρει.

Στοχεύοντας στην υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών στην MebelArts προσφέρουμε σχεδιασμούς επίπλων με τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες μεθόδους 3D σχεδιασμού που υπάρχουν στον τομέα.

3D Cad – γραμμικός σχεδιασμός

Χρησιμοποιείτε κυρίως από τους διακοσμητές, αρχιτέκτονες και πωλητές επίπλων κουζίνας.

3D φωτορεαλιστικός σχεδιασμός

Λόγο ότι απαιτεί πολύ χρόνο και γνώσεις στην ολοκλήρωση μιας μελέτης,  χρησιμοποιείτε από interior designers και 3D designers σε ποιοτικές μελέτες . Ο φωτορεαλιστικός σχεδιασμός, εκτός από την υψηλής ανάλυσης εικόνα του χώρου, μας δείχνει την συμπεριφορά των χρωμάτων μεταξύ τους, τις αντιθέσεις, τις υφές και την απόλυτη γεωμετρία (δηλαδή το σχήμα) του κάθε αντικειμένου που σχεδιάζεται. Αποκλείει 100% την παραμικρή αμφιβολία και μας εξασφαλίζει ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι αυτό που περιμένουμε να δούμε.

«Περισσότερο design για ακόμη περισσότερους ανθρώπους»
Ζητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή