Σχεδιασμός

Σχεδιασμός

Ιδέα, σχεδιασμός, υλοποίηση

Ο σχεδιασμός των επίπλων κουζίνας δεν αποτελεί μόνο το βήμα όπου τα όνειρα και οι ιδέες σας παίρνουν μορφή εικόνας. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο χώρος της κουζίνας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Για αυτόν τον σημαντικό λόγο ο καθορισμός θέσεων των ηλεκτρικών συσκευών και του νεροχύτη καθώς και η κατάλληλη διάταξη των επίπλων απαιτούν μια εξειδικευμένη μελέτη για κάθε χώρο ξεχωριστά.

Στοχεύοντας στην υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών στην MebelArts προσφέρουμε σχεδιασμούς επίπλων με τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες μεθόδους 3D σχεδιασμού που υπάρχουν στον τομέα.

3D Cad – 360°

Πραγματοποιείτε από το εξειδικευμένο προσωπικό μας με την χρήση ειδικού προγράμματος τρισδιάστατης σχεδίασης 360° . Για τους χρήστες των κινητών και οθόνης τεχνολογίας Touch η πρόταση του σχεδίου σε 360°  επιτρέπει την εσωτερική προσομοίωση χώρου και την δυνατότητα περιήγησης στον χώρο.

***Παρέχεται δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο χωρίς καμία δέσμευση.

3D φωτορεαλιστικός σχεδιασμός (3ds-Max & V-Ray )

Η εξελιγμένη μέθοδος του φωτορεαλιστικού σχεδιασμού βασίζεται στην μοντελοποίηση του χώρου και στην απόλυτη γεωμετρία (δηλαδή το σχήμα) του κάθε αντικειμένου που σχεδιάζεται. Παρέχει επίσης υψηλή ανάλυση στην εικόνα του χώρου και την μέγιστη αντίληψη των χρωμάτων, τις αντιθέσεις, τις υφές.

 ***Παρέχεται δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο υπό προϋποθέσεις.

«Περισσότερο design για ακόμη περισσότερους ανθρώπους»
ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή