m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1
m-1

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

design by

Οι λιτές γραμμές έχουν την δυνατότητα να μας ξεκουράζουν και να μας εμπνέουν ταυτόχρονα !!!

Η άποψή μας για την κατασκευή των επίπλων κουζίνας είναι ότι εκτός από τον μοναδικό σχεδιασμό θα πρέπει να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των ιδιοκτητών ενώ ταυτόχρονα να είναι ιδιαίτερα λειτουργικά. Καθαρές και λιτές γραμμές είναι το κύριο χαρακτηριστικό του μοντέλου Κουζίνα m-1. Ο συνδυασμός της λάκας με ξύλο, η ενσωματωμένη χειρολαβή Gola, καθώς και η απλότητα των πάγκων εργασίας, συγκλίνουν στο να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές προτιμήσεις στον τρόπο ζωής. Στην Κουζίνα m-1 συνδυάζοντας το χρώμα του ξύλου με την ματ λάκα μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Τραπέζι

Μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Εάν υπάρχει αρκετός χώρος στην κουζίνα η χρήση ενός τραπεζιού σίγουρα αξίζει να εξεταστεί. Αυτή η επιλογή θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ένα άνετο γεύμα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Η ενσωμάτωση ενός τραπεζιού προσφέρει πρακτικές λύσεις αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επιπλέον πάγκος εργασιών.

Ραφιέρα

Μια ολοκληρωμένη πρόταση στον χώρο της κουζίνας.

Για όσους αναζητούν μια μοντέρνα πρόταση στον χώρο της κουζίνας, η ευελιξία της σύνθεσης m-1 συνδυάζεται άψογα με την τοποθέτηση της ραφιέρας κατά το μήκος του πάγκου. Χάρη στην μεγάλη χρωματική επιλογή η ραφιέρα μπορεί να παρουσιαστεί σε διαφορετικές επιλογές.

Τροφοθήκη

Απόλυτος έλεγχος της οργάνωσης

Ένα ακόμη καινοτόμο σύστημα συρταριών της εταιρίας Blum που προσδίδει χαρακτήρα στην σύνθεση. Το συρτάρι Legrabox προσφέρει την ελευθερία να διακοσμήσετε τις πλαϊνές όψεις μέσω της χρήσης διαφορετικών υλικών όπως γυαλί ή ξύλο και δέρμα. Ποιοτικό σύστημα φρεναρίσματος διασφαλίζει ότι τα καλάθια κλείνουν αθόρυβα και αβίαστα.

Led

Led φωτισμός

Το ενσωματωμένο φως της MebelArts Led line υποστηρίζει άριστα τις πρακτικές επιδόσεις και την εκλεπτυσμένη σχεδίαση της κουζίνας. Το προφίλ Led τοποθετείτε στο κάτω μέρος του ντουλαπιού με μοναδικό σκοπό να παρέχει φωτισμό στην περιοχή που εργάζεστε. Δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα με την ομοιόμορφη κατανομή του φωτός.

ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή