Kristall
Kristall
Kristall
Kristall
Kristall
Kristall
Kristall
Kristall
Kristall
Kristall
Kristall
Kristall
Kristall

Μοντέλο Kristall με ισχυρή προσωπικότητα

design by

Το πιο ευέλικτο Kristall όλων των εποχών

Στη σειρά Kristall, η Mebel Arts αντικατέστησε το πραγματικό γυαλί με το ποιο σύγχρονο υλικό που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Ένα πολυμερές γυαλί που διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του πραγματικού γυαλιού ενώ εξαλείφει πλήρως τα μειονεκτήματά του.

Ένα προϊόν που απευθύνετε στην πιο απαιτητική ομάδα πελατών που αναζητούν καινοτόμες και μη συμβατικές λύσεις στον τομέα των επίπλων. Η ποιότητα του υλικού Kristall Zero Edge έχει βραβευτεί με το ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ στην Interzum της Κολωνίας στην Γερμανία.

Kristall Ποιότητα

Η Kristall αποτελεί τη νέα ποιότητα στην κατηγορία προσόψεων επίπλων κουζίνας. Στις κουζίνες Mebel Arts διατίθεται σε γυαλιστερή και σατινέ υφή. Οι άκρες των πορτών κατασκευάζονται με την νέα τεχνολογία Zero Edge η οποία προσφέρει την 100% απομίμηση γυαλιού.

Kristall Αντοχές

Το Kristall είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές, δεν σπάει και μπορούμε ακόμη άφοβα να γράψουμε στην επιφάνεια του με συμβατούς μαρκαδόρους. Συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει προσφέροντας εξαιρετικές ιδιότητες όπως η αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, στο νερό, στην κρούση, σε λεκέ από ελαιόλαδο.

Ταυτόχρονα τηρεί τις υψηλότερες απαιτήσεις υγιεινής για χρήση σε χώρους όπως η κουζίνα.

ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή