m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2
m-2

ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ

design by

Η κυριαρχία του λευκού χρώματος και η ζεστασιά του ξύλου συγκλίνουν στον να δημιουργήσουν μια μοναδική αντίθεση στον χώρο της κουζίνας. Οι ψηλές μονάδες, ο πάγκος εργασίας, το τραπέζι, τα συρτάρια, η χειρολαβή Gola και ο συνδυασμός λάκας ματ και ξύλου εκφράζουν όλη τη ζωντάνια του χώρου.

Ιδέες και λύσεις

Πολλά πράγματα στη ζωή μπορούν να γίνουν ευκολότερα και καλύτερα μέσα από τον έξυπνο εργονομικό σχεδιασμό. Αυτή η ιδέα αποτυπώνεται στο μοντέλο m-2 με ξεχωριστά στοιχεία όπως η νησίδα, η ραφιέρα, οι ψηλές μονάδες ντουλαπιών, που όλα έρχονται για να δημιουργήσουν ένα όμορφο και πλήρες σύνολο.

Συρτάρια

Η ομορφιά του εξωτερικού χώρου συνεχίζεται στο εσωτερικό με απλές, γεωμετρικές μορφές. Τα συρτάρια δημιουργούν ένα δομημένο εσωτερικό για την αποθήκευση τροφίμων, σκεύη κουζίνας, πιατικά και μαχαιροπίρουνα. Τα πάντα έρχονται μαζί για να σχηματίσουν μια τάξη και μια οπτική αρμονία.

Blum LegraBox

Η κομψότητα του συρταριού BLUM LegraBox χαρακτηρίζεται από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα στην κίνηση. Σε συνδυασμό με τα ευέλικτα διαχωριστικά της σειράς Ambia-Line, θα δημιουργήσετε πλήθος σχεδιαστικών επιλογών από άποψη οργάνωσης του εσωτερικού των επίπλων.

Χειρολαβή Gola

Μια εργονομική εμπειρία κατά το άνοιγμα των πορτών και των συρταριών. Η χειρολαβή Gola δίνει έμφαση στην καθαρή οριζόντια δομή του μοντέλου m-2 αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά αυτής της σύνθεσης. Πρόκληση αποτελεί η επιλογή της χειρολαβής με φωτισμό Led μεταμορφώνοντας το έπιπλο σε δυναμικό στοιχείο του χώρου.

Τραπέζι

Οι συνθέσεις των μοντέλων κουζίνας m-2 επιτυγχάνουν τον πλήρη έλεγχο του χώρου αξιοποιώντας την μία πλευρά της νησίδας ως τραπέζι. Η λειτουργική λύση εκφράζεται από την έξυπνη προσαρμογή του ξύλινου πάγκου στην νησίδα αφήνοντας παράλληλα αρκετό χώρο για άλλες χρήσεις.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  1. Υλικό πόρτας: Λάκα Ματ
  2. Υλικό ντουλαπιού: Λευκή μελαμίνη 18 χιλ. καλυμμένο με σόκορο ABS
  3. Υλικό τραπεζιού: Laminate HPL 150×150 mm δρυς φυσικό και πάχος 80mm
  4. Υλικό ραφιών: Laminate HPL δρυς φυσικό και πάχος 18mm
  5. Υλικό πάγκου: Solid top σε λευκή απόχρωση
  6. Μηχανισμοί συρταριών: BLUM LegraBox
  7. Μηχανισμοί μεντεσέδων: BLUM Blumotion
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ

Εάν η πόρτα σας είναι λάκα, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί σε συνδυασμό με ένα ήπιο απορρυπαντικό. Όταν οι βρομιές είναι πιο δύσκολο να αφαιρεθούν, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μαλακές βούρτσες ή σφουγγάρια, πάντα σε συνδυασμό με ήπια απορρυπαντικά. Για επίμονους λεκέδες ένα σφουγγάρι εμποτισμένο σε χλιαρό νερό και λίγο ξίδι μπορεί να είναι αρκετό για να κάνει το υλικό να λάμψει για άλλη μια φορά. Οι λακαρισμένες πόρτες απαιτούν μη απορροφητικά απορρυπαντικά και πανί μικροϊνών.

ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή