m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3
m-3

ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΊΝΑ

design by

Με την αρμονία των χρωμάτων μεταξύ πάγκου εργασίας και ψηλών μονάδων, αναδεικνύεται η καθαρή γραμμή αισθητικής και ο άψογος σχεδιασμός της σύνθεσης m-3. Τα πραγματικά διακριτικά στοιχεία της σύνθεσης είναι η ανάγκη τάξης και αίσθηση του μέτρου. Ξύλο, λάκα, χειρολαβή Gola, corian, οριοθετημένοι χώροι, δίνουν στην κουζίνα μια ερμηνεία που δεν είναι μόνο αισθητική αλλά και λειτουργική.

Λειτουργική νησίδα ως επίκεντρο εργασιών

Μία αυθεντική ένωση μεταξύ δύο διαφορετικών λειτουργικών ζωνών της κουζίνας αποτελούν η εστία και ο νεροχύτης. Η χρήση της νησίδας δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες ώστε να συνδυαστούν και τα δύο μαζί. Το υλικό Corian που έχει χρησιμοποιηθεί σε όλη την κατασκευή της νησίδας είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις καθημερινές απαιτήσεις και δραστηριότητες της κουζίνας με κύριο χαρακτηριστικό την ομοιογένεια στην εφαρμογή του.

Απόλυτη άνεση κατά μήκος του πάγκου

Το τραπέζι εξακολουθεί να αποτελεί κεντρικό στοιχείο κάθε κουζίνας. Η εκμετάλλευση ενός τμήματος της νησίδας σε χρήση τραπεζιού δίνει πρακτική λύση και πολλαπλή χρησιμότητα που προσκαλεί να το απολαύσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Νεροχύτης

Πάθος για την αυθεντικότητα

Όταν ο νεροχύτης Corian αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού της κουζίνας τότε δημιουργείτε μια συγκλονιστική εμφάνιση και μια εξαιρετική ποιότητα. Ενσωματώνετε αρμονικά με τον πάγκο Corian σχηματίζοντας μια ενιαία μονάδα με εξαιρετικό φινίρισμα.

Ραφιέρα

Δυνατά πρωτότυπα στοιχεία

Όλα όσα χρειάζεστε σε πλήρη προβολή. Αυτή η ελευθερία σχεδιασμού συνεχίζεται μέχρι τις καλύτερες λεπτομέρειες της κουζίνας όπως η ραφιέρα. Τα αντικείμενα και τα εργαλεία μπορούν να τοποθετηθούν έτσι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα όποτε τα χρειάζεστε.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  1. Υλικό πόρτας: Πολυμερικό Ματ 18 mm
  2. Υλικό ντουλαπιού: Λευκή μελαμίνη 18 χιλ. καλυμμένο με σόκορο ABS
  3. Υλικό ραφιών: Λάκα ματ πάχους 18mm/ Μελαμίνη 18 χιλ. καλυμμένο με σόκορο ABS
  4. Υλικό πάγκου: Laminate/Corian/Quartz
  5. Μηχανισμοί συρταριών: BLUM LegraBox/TandeBox
  6. Μηχανισμοί μεντεσέδων: BLUM Blumotion
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ

Για συνήθη συντήρηση χρησιμοποιήστε ένα μαλακό ύφασμα ή ένα πανί μικροϊνών νωπό με λίγο νερό. Για εντατικό καθαρισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πανί με λίγο απορρυπαντικό μη λειαντικό. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε αλκοόλ, ακετόνη, αμμωνία και λευκαντικό.

ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή