m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7
m-7

Οι κλασσικές γραμμές σε μια κουζίνα εκφράζουν την μέγιστη τελειότητα και την ομορφιά άλλων εποχών που αντανακλάται σε κάθε λεπτομέρεια.

design by

Γεμάτη γοητεία και ισχυρό χαρακτήρα!!!

Γεμάτη γοητεία και ισχυρό χαρακτήρα αντανακλά την αισθητική αρμονία και τη φροντίδα ενός ευχάριστου χώρου όπου μπορεί κανείς να περάσει όμορφες στιγμές. Εφόσον η επιλογή της κουζίνας αποτελεί ένα μοντέλο παραδοσιακό, τότε οφείλουμε να αξιοποιήσουμε το χώρο αυτό με σύγχρονα λειτουργικά και τεχνολογικά στοιχεία, εμπνευσμένα από το παρελθόν και να δημιουργήσουμε μια κουζίνα με οικεία ατμόσφαιρα, απλή και άνετη.

Τα κύρια χαρακτηριστικά μιας κλασικής κουζίνας αποτελούν στοιχεία που υπάρχουν στον χώρο όπως ράφια, μπουφέδες, τα μεγάλα και μικρά συρτάρια και άλλα πολλά τα οποία συνθέτουν ένα χώρο όπου το άρωμα της φινέτσας κυριαρχεί σε κάθε σημείο. Ανάλογα με τον αρχικό μας στόχο έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε παραδοσιακό ή αριστοκρατικό στυλ σχεδιάζοντας μια κλασική κουζίνα. Τα ερμάρια βιτρίνας μπορούν να γίνουν κομψά σημεία στα οποία θα αποθηκεύουμε τις οικογενειακές συλλογές πορσελάνης και κρυστάλλων. Επίσης σε μια τέτοια κουζίνα ταιριάζουν αξεσουάρ όπως ψάθινα καλάθια, σκαλιστές κολώνες στις άκρες των ερμαρίων, κορνίζες κλπ.

Η σειρά m-7 προσφέρει ενδιαφέρουσες επιλογές και πολλές δυνατότητες διαφορετικών συνθέσεων & λύσεων αποκλειστικά σε ξύλο. Θαυμάσιο χρωματικό αποτέλεσμα του ξύλου που κάνει ιδιαίτερα κομψή την κουζίνα και ο σημαντικός ρόλος που παίζουν οι κρεμαστές και επικαθήμενες βιτρίνες εντυπωσιάζουν τους λάτρεις του κλασικού.

Κορνίζα

Αίγλη & Γοητεία

Σημαντικό ρόλο στην κομψότητα της κουζίνας παίζει επίσης η φαρδιά διακοσμητική κορνίζα με τη φάσα φωτισμού στο κάτω μέρος. Τα ιδιαίτερα αυτά στοιχεία δημιουργούν μία μαγεία με αναφορές στο παρελθόν.

m-7 First

Η ατμόσφαιρα θα βοηθηθεί ακόμη με τις δικές σας πινελιές όπως φρέσκα λουλούδια, βότανα σε γλάστρες ή διακοσμητικά υφάσματα. Οι κλασσικές κουζίνες συχνά χαρακτηρίζονται ως εστίες σπιτιού και οικογενειακής θαλπωρής.

m-7 Second

Το ρουστίκ στυλ, δηλαδή όμορφα έπιπλα κατασκευασμένα από διαφορετικά είδη ξύλου στις φυσικές του αποχρώσεις, είναι πάντα διαχρονικό, με έντονο χαρακτήρα που μας ταξιδεύει στον χρόνο, αφοπλίζοντας τα συναισθήματά μας.

ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή