Ring
Ring
Ring
Ring
Ring
Ring
Ring
Ring
Ring
Ring

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

design by

Προσωπικότητα & Αυθεντικότητα

Το μοντέλο Ring χαρίζει κομψή συνύπαρξη φυσικού ξύλου, πέτρας και μετάλλου μέσα από την γραμμικότητα των σχημάτων.

Στην σειρά Ring - Wood η αόριστη γεύση μοντέρνου σχεδιασμού αντιπροσωπεύεται μέσα από τις μαύρες γυάλινες βιτρίνες με 100% κρυφό μεντεσέ δίνοντας την αίσθηση της ελαφρότητας. Οι ξύλινες προσόψεις φυσικού ξύλου δρυός με κομψό περιμετρικό πλαίσιο έρχονται σε απόλυτο συνδυασμό με το πλαίσιο των βιτρινών. Οι συνθέσεις Ring είναι ικανές να σταθούν με την ίδια επιτυχία σε χώρους όπου κυριαρχεί είτε μοντέρνα είτε κλασική αρχιτεκτονική. 

 

 

 

 

Η επιφάνεια εργασίας της νησίδας γίνεται το επίκεντρο κάθε δραστηριότητας συνδυάζοντας την εστία και το τραπέζι. Στις κουζίνες Mebel Arts το εμφύτευμα φυσικού ξύλου ενσωματωμένο στην επιφάνεια πάγκου νησίδας απογειώνει κάθε φορά την αίσθηση του μοντέρνου σχεδιασμού.     

Το κεραμικό υλικό εταιρίας Inalco που έχει χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή των πάγκων νησίδας, είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις καθημερινές απαιτήσεις και δραστηριότητες της κουζίνας με κύριο χαρακτηριστικό την ομοιογένεια στην εφαρμογή του.

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από σήμερα 16/03/2020 μέχρι νεωτέρας το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό.

Θα δεχόμαστε ραντεβού στον εκθεσιακό μας χώρο μόνο μετά την αίτηση που μπορείτε να συμπληρώσετε μέσω φόρμας επικοινωνίας στο site μας

www.mebelarts.com

Για να πραγματοποιηθεί οποιοδήποτε ραντεβού εκτός των άλλων θα πρέπει να τηρήσουμε όλοι τους κανόνες ασφάλειας φορώντας μάσκες και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Οποιαδήποτε επικοινωνία και ενημέρωση θα γίνεται μέσω email και τηλεφώνου.

Email: [email protected]
Tel: 210 9690094 (λειτουργεί εκτροπή σε κινητό)

Αποφασίσαμε τα παραπάνω προκειμένου να τηρήσουμε τους κανόνες ασφάλειας σύμφωνα με τη Γ.Γ.Π.Π.

Ζητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή