Time 2
Time 2
Time 2
Time 2
Time 2
Time 2

Time 2

Μια ξεκάθαρη σύνθεση που αγκαλιάζει το τέλειο μίγμα του ζεστού και των έντονων αποχρώσεων. Μεταξύ των ντουλαπιών τοίχου σε υφή λάκας με απόχρωση του ηφαιστείου και των ντουλαπιών βάσεως σε γκρίζα απόχρωση, η ραφιέρα Ferrari σε έντονο κόκκινο, ξεχωρίζει. Οι ενσωματομένες χειρολαβές, ο πάγκος εργασίας και το σοβατεπί, ταιριάζουν απόλυτα με τα ντουλάπια τοίχου.

Ο σχεδιασμός του μοντέλου Time 2 είναι σε απόλυτη αρμονία με τις τρέχουσες τάσεις. Είναι ιδανικό σε αστικό περιβάλλον, απαραίτητο χωρίς να παραμελεί κανείς την στιλιστική λεπτομέρεια όπως ο ισορροπημένος συνδυασμός φινιρίσματος σε αυτή τη σύνθεση.

Η σαφής διαμόρφωση αυτής της σύνθεσης Time 2, βασίζεται στον εξαιρετικά κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό των πορτών με ενσωματωμένη λαβή ανοίγματος. Σέβεται την εμφάνιση όλων των επιφανειών και έχει ως αποτέλεσμα την εμφανή οπτική καθαρότητα.

Σε αυτή τη σύνθεση, η λεπτή ανοικτή ραφιέρα σε λαμπερό κόκκινο Ferrari προσελκύει την προσοχή. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον πολύ λεπτό πάγκο εργασίας που μεταφέρει την οπτική ευρωστία και την αισθητική σημασία για ολόκληρη τη σύνθεση.

ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή