Day & Night
Day & Night
Day & Night
Day & Night
Day & Night

Γυαλί με φυσική διάθεση

design by

Η ντουλάπα Day & Night βρίσκεται στο προσκήνιο του σχεδιασμού αφού συνδυάζει την ποιότητα του ξύλου με τις γυάλινες προσόψεις. Η γυάλινη πόρτα με μαύρο πλαίσιο τροποποιεί την λειτουργία της κλασικής ντουλάπας όπου τα αντικείμενα δεν είναι ορατά. Το εσωτερικό της ντουλάπας εμπλουτίζεται με γυάλινα ράφια πλαισιωμένα σε ανοδιωμένο αλουμίνιο δίνοντας την δυνατότητα της εύκολης οπτικής πρόσβασης στα αντικείμενα.

Το μοντέλο Day & Night όπως όλα τα έπιπλα της Mebel Arts προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε χώρο, καθώς κατασκευάζεται custom για όλους τους πελάτες μας. Μπορεί άριστα να χρησιμοποιηθεί σαν μια εξαιρετικού design βιβλιοθήκη εκθέτοντας τα βιβλία μέσα από τις γυάλινες προσόψεις του.

Day & Night Γυαλί

Το ανοδιωμένο πλαίσιο των πορτών σε συνδυασμό με το διάφανο γυαλί καθιστούν την ντουλάπα με μοναδικό στυλ όπου το γυαλί είναι το κυρίαρχο στοιχείο της. Οι γυάλινες πόρτες δίνουν την αίσθηση ότι ίπτανται αφού στηρίζονται σε έναν πρωτοποριακό μεντεσέ που παρά το μικρό του μέγεθος προσδίδει πλήρη λειτουργικότητα στην κατασκευή. Ο κρυφός μεντεσές είναι πλήρως ρυθμιζόμενος σε τρεις κατευθύνσεις και ενσωματώνει μηχανισμό soft close για μαλακό κλείσιμο των πορτών.

Day & Night Φωτισμός

Το παιχνίδι του φωτισμού στην ντουλάπα είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό του μοντέλου Day & Night αφού το φως διαχέεται σε όλο το εσωτερικό της καθιστώντας την σύνθεση κομψή και μοντέρνα. Ο ειδικά μελετημένος φωτισμός αναδεικνύει όλα τα αντικείμενα της ντουλάπας ξεχωριστά δημιουργώντας μια τολμηρή πινελιά.   

ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή