Darkness
Darkness
Darkness
Darkness
Darkness
Darkness
Darkness
Darkness
Darkness
Darkness
Darkness
Darkness
Darkness
Darkness

Εξαιρετικά εκφραστικός μοντέρνος σχεδιασμός

design by

Μετά από αρκετά χρόνια κυριαρχίας των λευκών κουζινών, είναι καιρός για νέες τολμηρές προτάσεις. Η μαύρη κουζίνα Darkness αποτελεί καμβά για έναν ατελείωτο αριθμό συνδυασμών χρωμάτων. Χάρη σε αυτή την ιδιότητα μπορούν να δημιουργηθούν σε έναν χώρο βέλτιστες επιλογές του πιο συγχρόνου interior design.

Οι συνθέσεις κουζίνας Darkness μπορούν επίσης να δείχνουν το ίδιο εκπληκτικά σε ένα μικρό και σε ένα μεγάλο εσωτερικό χώρο. Μαύρο ή ανθρακί έπιπλο κουζίνας συνδυάζεται υπέροχα με φυσικό ξύλο και σκούρα πετρώματα. Στους συνδυασμούς με ξύλο η μαύρη ματ απόχρωση των επιφανειών θερμαίνεται ελαφρώς δημιουργώντας ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα και υψηλό design. Τα ανοιχτόχρωμα ξύλα, όπως βελανιδιά ή δρυς, ταιριάζουν καλύτερα, καθώς σε συνδυασμό με το μαύρο προσθέτουν κομψότητα και στυλ στο εσωτερικό.

Τον φωτισμό του εσωτερικού χώρου δεν μπορούμε να τον παραβλέψουμε, διότι είναι μετά το έπιπλο Darkness η πιο σημαντική επιλογή προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό μέρος όπου θα απολαύσετε την κάθε στιγμή της ημέρας και νύχτας. Οι συνθέσεις επίπλων Darkness διαθέτουν επιλογές από κρυφά ενσωματωμένα led στις χειρολαβές καθώς και στο εσωτερικό των ντουλαπιών.

Διατίθεται σε ποιότητες Kristall, Glass, ακρυλικού και λάκας. Τα βασικά χρώματα είναι μαύρο και ανθρακί σε επιλογές υφής super-mat και γυαλιστερό.

ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή