a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1
a-1

Δώστε έμπνευση στον χώρο σας και επιτρέψτε στην δημιουργικότητά σας να εκφραστεί...

design by

Θυμηθείτε ότι μία ντουλάπα σίγουρα μας εξασφαλίζει έναν αποθηκευτικό χώρο όπου επιθυμούμε τα ρούχα μας να είναι τακτοποιημένα , ατσαλάκωτα και έτοιμα να φορεθούν κάνοντας την μέρα μας πιο όμορφη.

 

Επιλογές

Διακοσμώντας το υπνοδωμάτιο με τις ιδέες: τα έχετε όλα. Είτε ψάχνετε για ένα ιερό χώρο του ύπνου ή ιδέες σχεδιασμού, έχουμε εκατοντάδες προτάσεις για να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας ονειρεμένο.

Αξεσουάρ

Εκμεταλλευθείτε τα διάφορα αξεσουάρ που υπάρχουν για καλύτερη αξιοποίηση του χώρου της ντουλάπας. Άνεση στην χρήση και μεγαλύτερη λειτουργικότητα θα σας τα εξασφαλίσουν οι μηχανισμοί όπως ασανσέρ ρούχων, γραβατοθήκη, παντελονοθήκη κλπ.

Διαρρύθμιση

Η διαρρύθμιση της ντουλάπας είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τον εσωτερικό της χώρο. Η οργάνωση των ρούχων θα σας βοηθήσει στην καθημερινότητά σας. Μία πλήρως προσαρμοζόμενη ντουλάπα υπνοδωματίου με ανοιγόμενα φύλλα, σύμφωνα με τις διαστάσεις του δωματίου σας, θα σας προσφέρει το μέγιστο αποθηκευτικό χώρο και υψηλή αισθητική.

Συρταριέρες

Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα συρτάρια. Μεγάλα συρτάρια για τα διπλωμένα, μικρά για τα εσώρουχα, ώστε να βρίσκετε πάντα τακτοποιημένο αυτό που ψάχνετε στην θέση του. Αποθηκεύστε ρούχα και διάφορα αξεσουάρ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

 

 
Οργάνωση

Η οργάνωση και η καθαριότητα είναι τα δύο βασικά στοιχεία σε μια ντουλάπα υπνοδωματίου. Οι μη τυποποιημένες διαστάσεις, σας διευκολύνουν ώστε να προσαρμοστούν τα συρτάρια στις ανάγκες του καθενός. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε βοηθητικά εξαρτήματα για την οργάνωση των συρταριών ώστε να τακτοποιήσετε τα αντικείμενα οριοθετώντας το εσωτερικό.  

ΠροσφοράΖητηστε προσφορα
Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα Αποδοχή